Naše Usluge

Mi smo SVE što ćete ikad trebati za Digitalne Usluge!

Od Veb Stranica, preko Društvenih Mreža do raznih tipova Dizajna: Mi smo Agencija za Vas!
Izrada i Održavanje Veb Stranica
Izrada i Održavanje Veb Stranica

Najvažniji aspekt Vašeg internet prisustva je veb stranica. U 21. vijeku je ona obavezna za sve biznise. Ukoliko je nemate, ili je zastarjela, mi Vam možemo pomoći!

Upravljanje Društvenim Mrežama
Upravljanje Društvenim Mrežama

Vaše internet prisustvo velikim dijelom zavisi od Vaših društvenih mreža. One su prilika da izgradite Brend, i povjerenje svojih klijenata. (FaceBook, Instagram, Twitter, LinkedIn,..)

Grafički Dizajn
Grafički Dizajn

NEKI TEKST. NEKI TEKST. NEKI TEKST. NEKI TEKST. NEKI TEKST. NEKI TEKST. NEKI TEKST. NEKI TEKST. NEKI TEKST.

Marketing na Društvenim Mrežama
Marketing na Društvenim Mrežama

Kao nadogradnju na izgradnju naloga na mrežama, nudimo i Marketinške Kampanje sa određenim ciljevima.

Više o Nama
Više o Nama

BMS Vam pomaže da od svog postojećeg biznisa napravite Brend koji je poštovan. Gradimo Vam internet prisustvo jače od Vaše konkurencije!

Kvalitetni Veb Sajtovi
Mi gradimo sajtove zajedno sa Vama. Komuniciramo često, uzimamo u obzir Vaš cilj, tako da uvijek pogodimo tačno ono što želite! Garantujemo odličnu saradnju.
Read more
Upravljanje Društvenim Mrežama
Vaše internet prisustvo velikim dijelom zavisi od Vaših društvenih mreža. One su prilika da izgradite Brend, i povjerenje svojih klijenata.
Read more
Održavanje Stranica
Da bi sajt trajao, neko se o njemu treba brinuti. Zato mi nudimo potpuno održavanje sajtova koje jednom uradimo. I takođe prihvatamo izmjene kad su završeni.
Read more
Marketing na Mrežama
Uz mogućnost određivanja Vaše ciljne grupe, kreiramo kampanje sa određenim ciljem. Posjeta Vaše prodavnice/restorana, pozivi na Vaš telefon, email: sve je moguće uz malo marketinga!
Read more
Mjesečni Izvještaji
Donosimo zaključke na osnovu podataka prikupljenih u prošlom mjesecu. Ovako garantujemo da ćete uvijek biti obavješteni o svemu što se događa na raznim platformama.
Read more
Grafički Dizajn
Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez neprocjenjivog prvog utiska. Zato sve treba lijepo izgledati i biti funkcionalno. I za to se brinemo!
Read more

Imate potrebu za nekom od naših Usluga?

Javite nam se odmah, pošaljite Upit! Možete detaljnije opisati šta Vas tačno zanima, a mi ćemo Vam dati besplatnu konsultaciju, tj. detaljan odgovor. Poslujte sa nama.
  • Mi stavljamo Vas i Vaš cilj na prvo mjesto. Na osnovu toga gradimo cijelu Strategiju i krećemo zajedno ostvariti onlajn prisustvo mnogo jače od konkurencije!
  • Mi smo jedina Digitalna Agencija koju ćete ikad trebati. Nudimo mnogo različitih planova i strategija. Kontaktirajte nas danas i ostvarite saradnju.